Gå till innehåll

V75 Tips Lördag

På lördag står norska Momarken som värd V75-omgången. Loppen håller riktigt bra klass och dessutom kryddas omgången med en jackpot som enligt ATG:s prognoser kan ge en ensam vinnare ca 45 miljoner. Att tänka på denna omgång är att banan har snäva kurvor och långt upplopp. Trots det långa upploppet togs förra året sex segrar från ledningen och den sjunde från utvändigt ledaren. Glöm inte heller att de i voltstart normalt besvärliga femte spåret här är ett bra springspår. Risk för minusgrader gör att det kan bli problem för dem som tänkt köra barfota.

Första singelstrecket hittar jag i V75-3 där jag tror att vinnaren kommer att heta       7 Normandie Royal. Hon har varit riktigt bra vid segrarna inte minst senast då hon vann trots en resa i dödens hela vägen. Hon kan öppna riktigt bra och det troliga är att hon sitter i ledningen tidigt. Men även om hon inte skulle hitta dit så tål hon att göra grovjobbet själv. -Hon kommer till start med full form och jag tror att vi slåss om segern, säger tränaren Frode Hamre. SPIK!

Mitt andra singelstreck hittar jag i V75-5 där jag tycker att omgångens bästa spik finns i 4 Farouk B.R. Han var grymt bra senast då han trots hårt tempo i ledningen gick undan till enkel seger och det såg dessutom att finnas lite sparat. Här fick han bästa spåret så han har åter en bra spetschans och därifrån bli han svårslagen.        -Han var inte trött senast och kusken behövde aldrig rycka tussarna. Han tränar starkt, säger Anton Sverre från stall Goop. SPIK!

V75-1  1,8

V75-2  1,2,5,6,8,9,10

V75-3  7 Normandie Royal

V75-4  1,2,3,4,5,6,10,15

V75-5  4 Farouk B.R.

V75-6  2,10

V75-7  4,10

LYCKA TILL?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *