Gå till innehåll

V75 Tips Lördag

Lördagens V75-omgång avgörs på Åby travbana. Trots att vi befinner oss i början av februari tycker jag att loppen sportsligt håller riktigt hög klass. Åter dags för en jackpot-omgång med ca 53 miljoner i sjurättspotten. Att tänka på denna omgång är att Åby har dubbla open stretch vilket medför att loppen ofta blir körda på ett lite annorlunda sätt än på andra banor. Själv tycker jag inte alls om open stretch men det är bara att gilla läget. Kör med två tunga favoritspikar denna gång.

Mitt första singelstreck hittar jag i V75-3 där jag tycker att 9 Zenit Brick är klart bästa hästen och ska ses med riktigt god chans. -Vår klart bästa segerchans på lördag, säger Andreas Lövdal i stallet. SPIK!!

Min andra spik finns i V75-5 där jag tror att 7 Southwind Feji bara vinner. Hon var ruggigt fin senast då hon trots tredje spår och sedan döden enkelt bara lämnade sina konkurrenter över upploppet. -Jag tycker att jag har bästa hästen och tror på bra segerchans igen, säger Pär Hedberg. SPIK!!

Veckans 2-hundring enl nedan:

V75-1  2,6,10

V75-2  3,4,7,8,9,11

V75-3  9 Zenit Brick

V75-4  6,8,13

V75-5  7 Southwind Feji

V75-6  3,6

V75-7  1,4,9,12

LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *