Gå till innehåll

Bjerke – Lördag 18/11

Veckas V75-omgång körs på norske Bjerkebanan strax utanför Oslo. En sportsligt väldigt bra omgång men med lite för många stora favoriter vilket kan hålla ned utdelningen denna gång. Men trav är trav och loppen ska köras också. Att tänka på denna omgång är att körspö inte är tillåtet i Norge vilket kan missgynna vissa hästar. Glöm inte heller att i det norska voltstartsystemet är spår 5,6 och 7 springspår vilket gör att spår 5 här är ett riktigt bra startspår jämfört med vad vi är vana vid. Även längden på loppen 1609 och 2100 medför att startbilen släpper iväg fältet lite närmare första kurvan vilket gör det lättare för hästarna från innerspår att nå spets. Fortsätter med två spikar, en "trolig" och en "rolig" vilket gick bra i lördags.

Den "troliga" spiken tycker jag att 5 Lionel N.O.  i V75-3 är. Han var fin i combacken senast och bör vara förbättrad med det loppet i kroppen. -Kommer att vara på offensiven direkt denna gång, säger ägaren/kusken Göran Antonsen och spikar sig sjäv. SPIK!

Omgångens "roliga" singelstreck hittar jag i V75-4 där 8 Always On Time imponerade otroligt på Åby senast. Spår åtta bakom bilen kan såklart ställa till det, men som han såg ut senast har jag en känsla av han fixar även detta. SPIK!

Omgången "Luring" tycker jag att 10 Great King Wine (9%) i V75-2 är. Han var kanonbra då han via en långspurt sista 750 metrarna rundade till en smått överlägsen seger på Axevalla senast.

Omgångens "Susare" hittar jag i V75-1 där jag tycker att 12 Dekadent K (3%) blivit helt bortglömd av spelarna. Han har spår fem i andra startvolten och som jag nämnt ovan är det springspår i Norge, vilket bör betyda att han har goda chanser att hamna bra till redan från start. Spingspår, barfota runt om och kuskförsärkt gör att det luktar storskräll här. Vill även skicka iväg en blänkare till er som endast spelar vinnare att det finns många svenska casinon på nätet som erbjuder möjligheten att spela på trav. Ofta till bättre odds än vad ATG erbjuder, dock erbjuder de inte v75.

Veckans 2-hundring enl nedan:

V75-1  5,7,12,13,15

V75-2  1,2,3,9,10

V75-3  5 Lionel N.O.

V75-4  8 Always On Time

V75-5  1,7,11,12

V75-6  2,3

V75-7  3,5

LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *