Gå till innehåll

Eskilstuna – Lördag 11/11

Lördagens V75-omgång körs på Eskilstuna Travbana eller Sundbyholm som banan faktiskt heter. Denna omgång kör jag med två spikar, en trolig och en rolig.

Den troliga hittar jag i V75-1 där jag tycker att omgångens bästa förlag till singelstreck är 6 Springover. Han har tänt till rejält sedan han kom i träning hos Peter Untersteiner. Senast avslutade han starkt då han fångade in Linus Boy strax innan mållinjen efter en rykande avslutning. Från springspår kan jag inte tänka mig att han missar ledningen. -Bästa segerchansen på lördag , säger Untersteiner. Spets och slut säger jag och spikar.

Omgångens roliga hittar jag i V75-5 där jag väljer att chansspika 7 Eelis (8%). Han har visat fin inställning och bara blivit bättre och bättre. Han kan öppna riktigt bra och om än han inte når ledning lär han hamna bra till. -Bästa chansen av våra starthästar på lördag, säger tränare Nurmos som berättar att har lite feeling för att det här ska kunna gå riktigt bra. Kommer att gå med rycktussar för första gången i lopp på lördag, något han svarat bra på i träning. SPIK!

Veckans "Luring" tycker jag att 9 On Track Piraten (8%) i V75-3 är. Formen är betydligt bättre än raden. Godkänd senast och med lite tempo i det här loppet ska han ha en liten chans.

Omgångens "Susare" får bli 12 Erik Sting (5%) i V75-6. Gick över förväntan senast och nu med lopp i kroppen bör han vara ännu bättre. Med några bra ryggar och lite tempo i loppet fäller han de flesta, ja kanske rent av alla till slut...

Veckans 2-hundring enl nedan:

V75-1  6 Springover

V75-2  5,11

V75-3  2,4,5,7,8,9

V75-4  2,6,7,10

V75-5  7 Eellis

V75-6  2,3,5,12

V75-7  1,6

LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *