Gå till innehåll

Jägersro – Lördag 13/1

Jägersro står som värd för årets andra V75-omgång. Det är riktigt bra klass på de flesta loppen, men omgången ser på för hand ut att bli rätt favoritbetonad med risk för låg utdelning. Prövar med tre spikar och ett tvåhästarslås denna omgång.

Mitt första singelstreck finns i V75-2 där jag tror att 1 Erwin tar spets och sedan håller den in i mål. Han har verkligen sett bra ut i fyra raka och tar förmodligen sin femte raka på lördag. Han har ett bra spår och är vass i starten och jag kan inte se att någon ska kunna ta en längd på honom och från spets blir han svår att rå på. -Det finns inga lätta lopp men visst är det en bra chans, säger Årjängs-amatören Christer SA Karlsson. SPIK!

Mitt andra singelstreck finns i V75-4 där jag tycker att 14 Julia af Solnäs ska ha en bra chans. Hon var helfin då hon vann i Halmstad senast. Med springspår från andra volten bör hon kunna hamna vettigt till och strular det inte allt för mycket så blir hon mycket svårstoppad. Hon hade ett liknande läge senast och krossade då motståndet via en otroligt stark långspurt. -Julia är min bästa chans på lördag, säger Peter Untersteiner. SPIK!

Min tredje spik hittar jag i V75-6 där 5 Master Crowe bör ha en riktigt bra chans. han har några riktigt startsnabba invändigt vilket bör garantera att det blir full körning från start. Kommer han bara ner i rygg och tempot hålls uppe kan jag inte se att någon ska kunna stå emot honom sista 150 m. Han har nu tre lopp i kroppen efter en längre paus och har bara blivit bättre och bättre. Vann de två första och blev sedan fast med allt sparat i V75 senast. -Det är nog ingen häst som är bättre än han i det här loppet, säger Perti Purio. SPIK!

Tvåhästarslåset finns i V75-3 där det känns heltäckt med 1 Oasis Bi och 7 Västerboonthenews.

Veckans 2-hundring enl nedan:

V75-1  1,2,4,6,7,8

V75-2  1 Erwin

V75-3  1,7

V75-4  14 Julia af Solnäs

V75-5  2,3,4,5,6,8,11

V75-6  5 Master Crowe

V75-7  1,6,7,10,11

LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *